Discover who you are by stepping outside yourself

and discovering the lives of other people

Verbindend reizen

Verbindend

Samenwerken lijkt het codewoord van deze tijd. Maar hoe doe je dat precies?

Wij geloven dat mensen pas echt hun volle potentieel bereiken als iedereen vanuit zelfkennis en kwetsbaarheid mag deelnemen aan het proces.

 

Verbindende communicatie helpt je om op elk moment contact te maken met wat voor jou belangrijk is. Het inspireert je om op een respectvolle manier te zeggen wat je nodig hebt en uit te drukken hoe anderen daaraan kunnen bijdragen.

 

Empathisch luisteren naar de behoeften van anderen en ze erkennen in hun waarden zorgt voor communicatie van hart tot hart.

Reizen

 

Oeganda is een land van superlatieven en tegenstrijdigheden. Zeker het afgelegen noordoosten, Karamoja, met als belangrijkste trekpleister Kidepo Valley National Park zal je verbazen: de leeuwen zijn er trots, zebra’s en waterbokken delen de savanne, cheeta’s en wilde honden beleven vrijheid. De knobbelige bergen en steile hellingen zijn overweldigend mooi.

Dankzij decennia van isolatie hebben de Karamojong-mensen hun unieke voorouderlijk cultureel erfgoed kunnen behouden. Je zal je meer dan eens verbazen.

 

Zij zorgen er ook voor dat je meteen aan dit land verknocht raakt. Ze zijn hartelijk, open en delen met een glimlach hun verhaal met jou.

Iets voor jou?

 

Ben je op zoek naar meer verdieping en verbinding? Of loopt alles prima maar hou je van een uitdaging? Wil je nieuwe inzichten voor je professionele situatie of wil je simpelweg krachtiger in het leven staan? Wat ook je insteek is, je bent hartelijk welkom.

 

Ver van je dagelijkse gewoontes, kom je als vanzelf je natuurlijke ritme en verlangens tegen. Niet door zware gesprekken of methodieken, wel door te leven in het nu: aanvaarden wat op je pad komt, structuur loslaten en je overgeven aan de dag. Elke dag opnieuw.

 

Op het einde van de reis keer je voldaan, vreugdevol en met hernieuwde energie huiswaarts. Je beschikt over de nodige inzichten om met Verbindende Communicatie aan de slag te gaan in je professionele context en privé. Kortom, je neemt leiderschap over je leven, kiest voor kwaliteitsvolle relaties en hanteert empathie als uitgangspunt.

Voel je het al kriebelen?


 

Meer weten over verbindende communicatie in België?

“De manier waarop Marijke naar mensen kijkt: optimistisch en liefdevol, ongeacht hun achtergrond, trekt me aan en zet mij aan tot denken en doen.”
 
Jasper D’Huyvetter, reisbegeleider bij Joker