top of page
banner (5).jpg

Akiiki team

P1010328_edited.jpg
_DSC7565.JPG

Marijke Akiiki D'Herde

oprichter & opleider

Het leven loopt niet steeds volgens plan. Na een start als hulpverlener, was de combinatie van Afrika en verbindende communicatie haar redding.

Vanuit haar brede ervaring als professioneel trainer in verbindende communicatie bij Walk Your Talk, mocht ze jaar na jaar ervaren wat de impact is van haar expertise in Oeganda.

Ze ontving er de naam Akiiki of "zij die de wereld verovert en mensen verbindt": zo wil ze geven wat ze zelf mocht ontvangen!

Moses Abooki Sanyu

organisator & local community liaison

Moses is de bezieler en zaakvoerder van Entwiga Community Experience, waarmee hij reizen op maat aanbiedt naar zijn community in Fort Portal (West-Oeganda).

Vanuit zijn expertise als reisorganisator, ondersteunt hij de Akiiki werking bij alle praktische noden. Hij communiceert en coördineert activiteiten tussen Akiiki en de lokale gemeenschap. Hij verzamelt en deelt informatie, bevordert en ondersteunt betrokkenheid. Hij bouwt een gemeenschapsgeest rond het project.

Hij is een bruggenbouwer, ontvangt je als gast en zegt je 'tot ziens' als vriend.

IMG-20220101-WA0009_edited.jpg

Isaac Ejopu Jophex

doorvertaler

Isaac is artiest en tourguide in Karamoja (Noord-Oost Oeganda).

Hij dacht dat muziek al zijn stress en boosheid zou wegnemen, tot hij verbindende communicatie leerde kennen. Binnen de kortste keren ontpopte hij zich als doorvertaler van de ene context naar de andere.

Kellen Abwooli Kenganzi

jongeren- en vrouwenwerkster

Kellen wordt door tientallen vrouwen en jongeren in en rond Rubona gezien als steunfiguur. Ze spreekt hun taal, stimuleert hun persoonlijke en sociale ontwikkeling, behartigt hun belangen.

Kellen ontdekte verbindende communicatie als instrument om kwetsbare jongeren de kans te geven op te groeien tot betrokken, actieve en zelfstandige volwassenen.

Door verbindende communicatie ontdekte ze tevens de zachte kracht van vrouwen om zo, geweldloos, invloed te hebben op hun gemeenschap.

bottom of page